Адвокати с английски, немски и румънски език на Ваша страна.

 • КАНТОРА Д-Р КОРНЕЛИЯ ДРАГАНОВА & КОЛЕГИ

  СОФИЯ
  България, София 1040
  бул. Драган Цанков № 36
  ИНТЕРПРЕД - СТЦ
  3. етаж, офис Б-323
  Телефон: + 359 887 92 6006
  Email: office@corporate-advisory.bg

  ВАРНА
  България, Варна 9000
  ул. „Петко Каравелов“  № 3
  4. етаж, офис 3
  Телефон: + 359 895 723 589
  Email: office@corporate-advisory.bg

"Успехът е плод на милиони мисли и действия,
на милиони малки и неразгласявани
усилия, на милиони опити.
"
                                             Берти Чарлз Форбс

Уважаеми клиенти,
уважаеми партньори,

при разработването на тази уебстраница наша основна цел беше да Ви представим целия спектър от услуги на кантората, нашите високи стандарти за качество както и обичайното ни партньорско отношение, които заедно с професионализма, опита и настойчивостта на нашите адвокати представляват фундамента за нашия и Вашия успех. Във всекидневната ни работа с нашите клиенти и партньори всичко това за нас е изключително важно. Същевременно за графичното оформление на страницата използвахме многобройни снимки, направени по време на пътуванията ми из България. Позволяваме си в тази връзка да насочим вниманието Ви към менютата "Изключване на отговорност" и  "Условия за ползване на страницата". В допълнение Ви молим да се запознаете подробно и с нашата актуална Политика за "бисквитки".

Обхватът на услугите, които предлага нашата кантора чрез офисите ни в София и Варна, включва консултиране на предприятия, както и на частни лица и се простира от първично учредяване на дружества, установяване на постоянна дейност в страната, големи инвестиционни проекти и предпиятия с изнесена дейност (Outsourcing) в бизнес сферата през недвижими имоти, наследства, трудови и други договори до различни предизвикателства от сферата на бизнеса или на личния живот.

В нашата дейност отдаваме особено значение на ценности като компетентност, ефективност и прозрачност. Сътрудничеството ни с клиентите се основава на доверие и индивидуален подход във връзка с всеки нов казус и по отношение на всеки един клиент - независимо дали той е предприятие или частно лице.

При това за мен е много важно във всеки конкретен случай да търсим практични решения, които в крайна сметка да Ви гарантират дългосрочна стабилност и сигурност на предприетите мерки и действия.

Нашите адвокати и партньори говорят български, немски, английски, румънски и руски език.

В случай че Ви е необходима компетентната подкрепа на адвокатска кантора с международно присъствие или пък просто имате нужда от правен съвет в областите, в които ние притежаваме дългогодишен опит, ще се радваме, а и за нас ще бъде чест, да Ви бъдем полезни при осъществяването на Вашите проекти или за разрешаване на Вашите правни казуси.

Адвокат д-р Корнелия Драганова